Skal du pusse opp hjemme? Vi hjelper deg med gode løsninger for det elektriske anlegget

Hvis du planlegger å pusse opp hjemme har du en gylden mulighet til å oppgradere og vedlikeholde det elektriske anlegget, og skape gode og funksjonelle løsninger i din bolig.

Raufoss Elektro tilbyr veiledning, installasjon og service på alle typer elektriske anlegg. Våre hyggelige elektromontører har høy fagkunnskap, og kan bistå med å finne de beste løsningene for deg. Vi kan utføre både små og store oppdrag i alle typer hus og boliger. Benytter du deg av våre tjenester, vil våre serviceelektrikere komme til din bolig utstyrt med et plukklager og elektromateriell, slik at oppdraget kan utføres på en hensiktsmessig og effektiv måte.

Les mer: Privatboliger

Smarte løsninger i en travel hverdag

Dersom du skal pusse opp hjemme er det lurt å tenke på hvilke behov du har i hverdagen, og tenke langsiktig. Velger du å installere smarthus-løsninger får du et moderne og fremtidsrettet hjem, med økt komfort og lavere energiforbruk.

Et smarthus er når flere systemer samarbeider i et felles styringssystem, med løsninger som både forenkler hverdagen og er energibesparende. Med smarte løsninger til hjemmet kan du med et enkelt tastetrykk for eksempel skru av alle lysene i boligen, senke temperaturen, stoppe musikken eller skru på innbruddsalarmen.

Har du en elbil? Vi kan hjelpe deg med å montere og installere elbillader hjemme. Da har du alltid en trygg og effektiv lademulighet for bilen, slik at du slipper hasteturer til bensinstasjonen sent på søndagskvelden, for å være sikker på at du har nok strøm til en ny arbeidsuke.

Les mer: Elbillading

Trygge og funksjonelle svakstrømsanlegg

Vi kan prosjektere, montere og utføre service og vedlikehold på en rekke svakstrømstjenester til bolig, som blant annet:

  • Innbruddsalarm til privatboliger
  • Brannalarm til privatboliger
  • Trygghetsalarmer til privatboliger
  • Tele- og datanettverk, kat5e, kat6 og fiber
  • Satellitt, radio/TV, fellesantenneanlegg

Les mer: Svakstrømsanlegg

Husk regelmessig vedlikehold!

Det er viktig å jevnlig utføre service og vedlikehold på det elektriske anlegget for at det skal fungere optimalt og være sikkert i drift. Et godt vedlikeholdt elektrisk anlegg øker brannsikkerheten, sørger for god funksjonalitet og bidrar til å senke strømkostnadene.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du skal bygge nytt eller pusse opp din bolig. Våre kvalifiserte elektromontører har lang erfaring med det meste innen elektroinstallasjoner for bolig, og kan komme med gode råd og løsninger som passer deg og dine behov.

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema!