Privatboliger

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.
Privatboliger

Privatboliger

Trygge og kostnadseffektive elektrotjenester for privatboliger

Raufoss Elektro leverer trygge og kostnadseffektive elektrotjenester for alle privatboliger. Vi kan bistå med veiledning, installasjon og service på alle typer elektriske anlegg i ditt hjem. Våre elektrikere besitter høy fagkunnskap og vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din bolig.

Trenger du en elektriker for installasjon eller service på elanlegg i din bolig i Raufoss eller Gjøvik området? Kontakt oss her for en uforpliktende prat om våre tjenester og tilbud. 

Trygghet i hjemmet

Et sikkert el-anlegg er viktig for å ivareta tryggheten i hjemmet. Ifølge forskriften om elektriske anlegg (FEL) stilles det strenge krav til regelmessig vedlikehold på el-anlegg i private hjem og boliger. Vi i Raufoss Elektro er opptatte av å levere trygge, funksjonelle og effektive løsninger, og arbeider alltid innenfor de regler og forskrifter som er gjeldende.

Våre tjenester

Våre elektrikere i utfører både store og små oppdrag for privatkunder innenfor vårt virksomhetsområde. Vi tilbyr installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg i alle typer hus og boliger. Alle våre serviceelektrikere disponerer kjøretøy med plukklager og elektromateriell. På denne måten effektiviseres leveringstiden og utkjøringen, og sparer deg som kunde både tid og penger.

Kontakt oss

For oss i Raufoss Elektro er det viktigste at du som kunde opplever god service og veiledning gjennom hele vårt kundeforhold. Vi har lang erfaring innenfor vårt fagfelt, og kan bistå med fagkunnskap, veiledning og planlegging av fordelaktige løsninger tilpasset din bolig og dine behov. Våre elektrikere kan i tillegg bistå med råd om hvordan du oppnår god el-sikkerhet i ditt hjem. Bor du i området rundt Raufoss eller Gjøvik og trenger en elektriker, ta gjerne kontakt med oss!

Raufoss elektro as

61 19 40 80
Fabrikkvegen
2830 Raufoss
post@raufosselektro.no

Jørgen Kristian R Johansen

Henrik Hatlehol

Jonas Lier-Samsonstuen

Thomas Ødegård

Jonas Kløvstad

Roy Hansen

Heine Elton

Terje Sivesindtajet

Egil Ulven

Cato Olsen

Hans Ole Hauger

Lars Vegard Lindstad

Thomas Myrvang

Anders Frydenlund

Martin Torp

Magnus Avlestuen

Joakim Kronberget

Håken Hoel

Ole Martin Haugen

Andre tjenester

Bytt til LED

| |

Ta kontakt for tilbud

Bytt til LED

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.
Solcelleinstallasjon

| |

Be om tilbud på solcelle i dag, få med elbil-lader type Zaptec på kjøpet ved bestilling før 1.mai.

Solcelleinstallasjon

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  
Elbillading

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.
Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.
Industri

Industri

Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde.
Svakstrømsanlegg

Svakstrømsanlegg

Tjenestene Raufoss Elektro leverer innen svakstrøm strekker seg over flere løsninger og systemer.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2021  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS