Trygge og kostnadseffektive elektrotjenester for privatboliger

Raufoss Elektro leverer trygge og kostnadseffektive elektrotjenester for alle privatboliger. Vi kan bistå med veiledning, installasjon og service på alle typer elektriske anlegg i ditt hjem. Våre elektrikere besitter høy fagkunnskap og vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din bolig.

Trenger du en elektriker for installasjon eller service på elanlegg i din bolig i Raufoss eller Gjøvik området? Kontakt oss her for en uforpliktende prat om våre tjenester og tilbud. 

Trygghet i hjemmet

Et sikkert el-anlegg er viktig for å ivareta tryggheten i hjemmet. Ifølge forskriften om elektriske anlegg (FEL) stilles det strenge krav til regelmessig vedlikehold på el-anlegg i private hjem og boliger. Vi i Raufoss Elektro er opptatte av å levere trygge, funksjonelle og effektive løsninger, og arbeider alltid innenfor de regler og forskrifter som er gjeldende.

Våre tjenester

Våre elektrikere i utfører både store og små oppdrag for privatkunder innenfor vårt virksomhetsområde. Vi tilbyr installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg i alle typer hus og boliger. Alle våre serviceelektrikere disponerer kjøretøy med plukklager og elektromateriell. På denne måten effektiviseres leveringstiden og utkjøringen, og sparer deg som kunde både tid og penger.

Kontakt oss

For oss i Raufoss Elektro er det viktigste at du som kunde opplever god service og veiledning gjennom hele vårt kundeforhold. Vi har lang erfaring innenfor vårt fagfelt, og kan bistå med fagkunnskap, veiledning og planlegging av fordelaktige løsninger tilpasset din bolig og dine behov. Våre elektrikere kan i tillegg bistå med råd om hvordan du oppnår god el-sikkerhet i ditt hjem. Bor du i området rundt Raufoss eller Gjøvik og trenger en elektriker, ta gjerne kontakt med oss!