Vi i Raufoss elektro hjelper deg med å bytte ut den gamle belysningen til LED Vi sørger for å skape lysere, mer kostnadseffektive og miljøvennlige belysningsløsninger. Vi tilbyr en fullstendig transformasjon fra gamle lysrør til toppmoderne LED-armaturer.

Med den seneste teknologien innen LED-lys, tilbyr vi skreddersydde belysningsløsninger som garanterer bedre lyskvalitet, betydelig redusert energiforbruk og lengre levetid på belysningsutstyret. Ved å erstatte de tradisjonelle lysrørene eller glødelampene med LED-armaturer, vil du ikke bare oppleve umiddelbare kostnadsbesparelser, men også en betydelig reduksjon i vedlikeholdskostnader over tid.

Vi forstår at alle har unike belysningsbehov. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger, fra belysningsdesign til installasjon og oppfølging. Våre erfarne medarbeidere sikrer at overgangen til LED skjer smidig og effektivt, slik at du kan nyte fordelene av moderne belysning uten avbrudd i virksomheten.

Vår ekspertise og forpliktelse til å levere kvalitetsservice gjør oss til den ideelle partneren din når du ønsker å oppgradere sin belysningsteknologi til det beste for deg og miljøet. Ta kontakt med oss i dag for en gratis belysningsgjennomgang, og la oss hjelpe deg med å gjøre overgangen til LED-belysning enkel og lønnsom for deg.

Skap en lysere og mer energieffektiv fremtid med LED-armaturer. Vi ser frem til å bidra til din suksess gjennom moderne og bærekraftig belysning.

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Til bolig og hytte kan vi levere anlegg til de aller fleste typer tak, som f.eks. takstein, shingel og platetak, utenpåliggende og innfelte systemer.

Det finnes gode støtteordninger for installasjon av solcelleanlegg på private boliger og hytter fra Enova

På næring og landbruk kan vi levere anlegg som kan monteres både på tak og fasade. Her er det store flater og mulighet for god effekt.

Les mer om støtte til landbruk på Inovasjon Norge og støtte for boligsameier og øvrige næringskunder Enova

Vi er registrert i Elvirksomhetsregisteret og benytter faglærte elektrikere til montasjen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende solprat, så kan vi prosjektere et anlegg som passer for ditt bygg.

Be om tilbud på solcelle i dag, få med elbil-lader type Zaptec på kjøpet ved bestilling før 1.mai. 

 

Zaptec ladeløsning

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg. Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt. Zaptec Go er testens tryggeste valg. Finnes i fargene asfalt sort, stein grå, sky hvit, tre brun, mose grønn og midnatt blå.

Pakken inneholder:

Forutsetninger:

Rehabilitering av sikringsskap

Forbehold: Det tas forbehold om at det eksisterende berørte anlegget, jordingsanlegget og tilførselskabel er i forskriftsmessig stand.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2023  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS