Tjenester

For oss i Raufoss Elektro er ingen oppdrag for store eller for små. Vi er stolte av å være en kvalitetsbevisst elektriker for både privatkunder og industrikunder i området Raufoss, Gjøvik og Toten. Uansett om du har behov for en elektriker til nyinstallasjon i privatboliger eller industrimontører med spisskompetanse til større prosjekter i næringsbygg, vil vi gjerne høre fra deg!

Som kunde av oss kan du forvente gode råd, fordelaktige løsninger og effektiv utførelse i alle ledd. Våre serviceinnstilte medarbeidere har bred bransjeerfaring og verdifull fagkunnskap som kommer deg og din virksomhet til gode. Les mer om vårt tjenestetilbud ved å følge bildene nedenfor.

Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Industri

Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde.

|

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

Privatboliger

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Svakstrømsanlegg

Tjenestene Raufoss Elektro leverer innen svakstrøm strekker seg over flere løsninger og systemer.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2021  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS