Tjenester

For oss i Raufoss Elektro er ingen oppdrag for store eller for små. Vi er stolte av å være en kvalitetsbevisst elektriker for både privatkunder og industrikunder i området Raufoss, Gjøvik og Toten. Uansett om du har behov for en elektriker til nyinstallasjon i privatboliger eller industrimontører med spisskompetanse til større prosjekter i næringsbygg, vil vi gjerne høre fra deg!

Som kunde av oss kan du forvente gode råd, fordelaktige løsninger og effektiv utførelse i alle ledd. Våre serviceinnstilte medarbeidere har bred bransjeerfaring og verdifull fagkunnskap som kommer deg og din virksomhet til gode. Les mer om vårt tjenestetilbud ved å følge bildene nedenfor.

| |

Bytt til LED

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.

| |

Solcelleinstallasjon

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Industri

Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde.

Privatboliger

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Svakstrømsanlegg

Tjenestene Raufoss Elektro leverer innen svakstrøm strekker seg over flere løsninger og systemer.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2023  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS