Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.
Elbillading

Elbillading

Installasjon av ladestasjon for elbil

Vi ser stadig flere elbiler på norske veier. Utviklingen vi har sett innen salg av elbiler de siste årene tyder på at dette markedet vil fortsette å vokse i mange år fremover. Har du en elbil-lader hjemme, vil du attpåtil være mindre avhengig av å stoppe på ladestasjoner til og fra jobb eller å oppdrive ledige ladestasjoner i løpet av arbeidsdagen.

Ønsker du å vite mer om installasjon av elbil-lader? Vi kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg definere behovet og utarbeide fordelaktige, trygge ladeløsninger.

Brannfarlig med lading av elbil i stikkontakt

Godt over halvparten av alle elbil-eiere lader elbilen hjemme med vanlig stikkontakt, til tross for at dette er en veldokumentert årsak til overbelastning på det elektriske anlegget. Denne formen for enkel, uvøren hjemmelading er ifølge Elbilforeningen en potensiell brannfare de aller fleste elbil-eiere ikke tenker over. I tillegg er det mange som ikke er klar over at du som elbileier er lovpålagt å ha en forskriftsmessig godkjent kontakt for lading av elbil.

For å redusere faren for overbelastning, varmgang og i verste fall brann, er det anbefalt at en elektriker utfører en kontroll på ditt elektriske anlegg – også i forbindelse med installasjon av hjemmeladestasjon.

Vi installerer hjemmeladestasjon i din bolig

Dersom du ønsker å gå til anskaffelse av en trygg og effektiv ladeløsning for din elbil, kan vi i Raufoss Elektro bistå med installasjon av en hjemmeladestasjon tilpasset ditt elektriske anlegg og elbilen du eier. Vi kommer på befaring og utfører en kontroll på ditt elektriske anlegg, slik at du kan lade din elbil uten å være bekymret for overspenning og brannutvikling.

Raufoss elektro as

61 19 40 80
Fabrikkvegen
2830 Raufoss
post@raufosselektro.no

Jørgen Kristian R Johansen

Henrik Hatlehol

Jonas Lier-Samsonstuen

Thomas Ødegård

Jonas Kløvstad

Roy Hansen

Heine Elton

Terje Sivesindtajet

Egil Ulven

Cato Olsen

Hans Ole Hauger

Lars Vegard Lindstad

Thomas Myrvang

Anders Frydenlund

Martin Torp

Magnus Avlestuen

Joakim Kronberget

Håken Hoel

Ole Martin Haugen

Andre tjenester

Bytt til LED

| |

Ta kontakt for tilbud

Bytt til LED

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.
Solcelleinstallasjon

| |

Be om tilbud på solcelle i dag, få med elbil-lader type Zaptec på kjøpet ved bestilling før 1.mai.

Solcelleinstallasjon

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  
Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.
Industri

Industri

Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde.
Privatboliger

Privatboliger

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.
Svakstrømsanlegg

Svakstrømsanlegg

Tjenestene Raufoss Elektro leverer innen svakstrøm strekker seg over flere løsninger og systemer.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2021  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS