Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.
Elektriker Raufoss / Gjøvik

Elektriker Raufoss / Gjøvik

Service og vedlikehold på alle typer elektriske installasjoner

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig. I tillegg kan det være lønnsomt når det gjelder strømbruk og forsikringer, økt sikkerhet i bygget og av hensyn til miljøet.

Raufoss Elektro utfører service og vedlikehold på elektriske anlegg i industri- og næringsbygg og for privatkunder. Vi utfører også prosjektering av alle typer elektriske anlegg. Våre elektrikere utfører oppdrag i områdene rundt Raufoss, Gjøvik og Toten.

Elektriker med fokus på service

Raufoss Elektro har lang erfaring med service- og vedlikeholdsoppdrag i både industri- og næringsbygg og privatboliger. Vi er en bedrift med stor kapasitet som tillater oss å opprettholde en høy effektivitet med fokus på god service for våre kunder.

Alle våre elektrikere er utstyrt med en servicebil som har det som trengs av installasjons- og vedlikeholdsmateriell. Vi kan også komme med nyttige forslag til oppgradering, samt nye driftssikre og lønnsomme løsninger til ditt elektriske anlegg. For privat- og bedriftskunder med behov for jevnlig kontroll og service på elektriske anlegg tilbyr vi fordelaktige vedlikeholdsavtaler.

Er det lenge siden anlegget ble sjekket?

Da burde du ta kontakt med oss i Raufoss Elektro. Forskriften om elektriske anlegg (FEL) stiller krav til regelmessig service og vedlikehold på elektriske installasjoner i næringsbygg, industri og private boliger. Før et nytt anlegg eller hus tas i bruk, og etter hver endring, skal det elektriske anlegget kontrolleres for å sikre at det tilfredsstiller de krav som er framsatt. Endringer kan for eksempel være oppussing eller oppgraderinger utført av elektriker. I tillegg vil vedlikehold og service på elektriske anlegg også sikre god funksjon, lave energikostnader og øke brannsikkerheten i bygget. Holder du til i området rundt Raufoss eller Gjøvik og trenger en elektriker, ta gjerne kontakt med oss!

Raufoss elektro as

61 19 40 80
Fabrikkvegen
2830 Raufoss
post@raufosselektro.no

Jørgen Kristian R Johansen

Henrik Hatlehol

Jonas Lier-Samsonstuen

Thomas Ødegård

Jonas Kløvstad

Roy Hansen

Heine Elton

Terje Sivesindtajet

Egil Ulven

Cato Olsen

Hans Ole Hauger

Lars Vegard Lindstad

Thomas Myrvang

Anders Frydenlund

Martin Torp

Magnus Avlestuen

Joakim Kronberget

Håken Hoel

Ole Martin Haugen

Andre tjenester

Bytt til LED

| |

Ta kontakt for tilbud

Bytt til LED

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.
Solcelleinstallasjon

| |

Be om tilbud på solcelle i dag, få med elbil-lader type Zaptec på kjøpet ved bestilling før 1.mai.

Solcelleinstallasjon

Raufoss elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  
Elbillading

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.
Industri

Industri

Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde.
Privatboliger

Privatboliger

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.
Svakstrømsanlegg

Svakstrømsanlegg

Tjenestene Raufoss Elektro leverer innen svakstrøm strekker seg over flere løsninger og systemer.

Ta kontakt

post@raufosselektro.no61 19 40 80
2830 Raufoss
Personvern
© 2021  Raufoss elektro as  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS