Elektrotjenester til industrinæringen

Industrien etterspør høy faglig kompetanse og dyktighet innen elektrotjenester og -service. Raufoss Elektro kan levere effektivt og pålitelig på flere områder, og har lang erfaring som tilbyder av elektrotjenester til industrinæringen i vårt virksomhetsområde. Våre faglig sterke industrimontører har solid kompetanse innen alt fra prosjektering til montering og vedlikehold av el-anlegg.

Raufoss Elektro holder til i industriparken på Raufoss, og har lang erfaring med å levere trygge og effektive elektrotjenester til industrinæringen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester.

En allsidig elektrikerbedrift med spisskompetanse

Våre elektromontører har etter mange år i bransjen opparbeidet spisskompetanse på spesifikke arbeidsområder for industrinæringen, og vi er stolte av å kunne kalle oss en totaltilbyder av elektrikertjenester på et høyt faglig nivå.

Blant våre mange arbeidsområder jobber vi med

  • eksplosivområder
  • næringsmiddelindustrien
  • prosess
  • VA-anlegg

Kontakt oss

Med mange års erfaring fra prosjektering, installasjon og vedlikehold av elanlegg i ulike bransjer, har vi etablert oss som en anerkjent totaltilbyder av kostnadseffektive elektroløsninger for industrinæringen.

Trenger du elektrotjenester for industri? Eller har du spørsmål om vårt tjenestetilbud og serviceavtaler? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale her.